La nostra empresa. Els nostres valors fonamentals.

Les millors eines

Disposem de la maquinària més moderna per a poder fer front a qualsevol projecte.

PERSONAL QUALIFICAT

Els nostres treballadors estan altament qualificats.

PREUS COMPETITIUS

Intentem ajustar els preus el màxim possible per tal que et sentis plenament satisfet.

GARANTIA DE QUALITAT

Els nostres treballs gaudeixen de la màxima qualitat per tal que els puguis gaudir durant molt de temps.

DES DE 1977

La nostra experiència ens ofereix un plus en professionalitat i qualitat final.

SUPORT TÈCNIC

Oferim suport tècnic per tal de poder solucionar qualsevol problema que tinguis relacionat amb la fusteria.

Fusteria Henares és una empresa de tradició familiar dedicada a tot tipus de treballs de fusta. Va néixer el 1977 i des de 2010, Francisco Henares, en Paco, la dirigeix adaptant-se als nous mercats, les noves tecnologies i seguint l’art de l’ofici i treballant amb els millors materials.

Fabriquem a mida, tant en fusteria d’interior com d’exterior i intervenim en obra nova o en renovacions, a casa del client o per a professionals.

L’equip de Fusteria Henares sap aconsellar als seus clients per orientar-los cap a les millors opcions, així com integrar productes de qualitat per millorar el dia a dia i personalitzar l’espai de vida o de treball.

Sol·liciteu-nos un pressupost sense compromís i ens desplaçarem a casa vostra o en la vostra empresa per agafar les mides i estudiar junts el vostre projecte i calcular un pressupost adaptat i ajustat a les vostres necessitats.

Altres serveis

PECES MECANITZADES

A Fusteria Henares tenim la maquinaria més avançada i som capaços de produïr peces mecanitzades, peces en sèrie i disposem de fresadores de control numèric.

SERVEIS ADDICIONALS

A més, proposem un servei de manteniment, reparacions i rehabilitacions dels seus mobles i canvi de serralleria, perquè les seves instal·lacions estiguin sempre operatives.